Ashoka Baigan Bharta is een kant-en-klare Aubergine Curry. Baigan Bharta is een traditioneel gepureerde auberginebereiding uit het noorden van India. Het wordt geroosterd om de exotische smaak te versterken. Deze delicatesse heeft de scherpe goedheid van Indiase kruiden. Baigan Bharta wordt geserveerd als hoofdgerecht, vergezeld van rijst, naan, brood, chapati of als bijgerecht.
Ashoka Baigan Bharta is een kant-en-klare Aubergine Curry. Baigan Bharta is een traditioneel gepureerde auberginebereiding uit het noorden van India. Het wordt geroosterd om de exotische smaak te versterken. Deze delicatesse heeft de scherpe goedheid van Indiase kruiden. Baigan Bharta wordt geserveerd als hoofdgerecht, vergezeld van rijst, naan, brood, chapati of als bijgerecht.
Meer informatie over Ashoka Baigan Bharta vindt u hieronder.
< h4>Hoe wordt Ashoka Baigan Bharta bereid
Ashoka Baigan Bharta kan zowel op een gasbrander als in de magnetron worden bereid. /p>
Voor gasbrander: neem een ongeopende foliezak van Ashoka Baigan Bharta en dompel 3-5 minuten onder in kokend water. Verwijder het zakje, knip en serveer. Draag hittebestendige keukenhandschoenen tijdens het opwarmen en openen van de verpakking.
Voor de magnetron: leeg de inhoud van het Ashoka Baigan Bharta-zakje in een magnetronbestendige kom en verwarm het gedurende 1-2 minuten. Roer en serveer.