Cashewnoten worden vaak gebruikt in Indiase recepten, hetzij in hun geheel voor het beleggen van snoepjes en curry's, of vermalen tot een pasta voor maaltijden zoals Korma. Chakra cashewnoten zijn niet geroosterd of gezouten, dus ze zijn geweldig als ontbijt en voor het bereiden van verschillende heerlijke Indiase gerechten.
Cashewnoten zijn een populair ingrediënt in de Indiase keuken. Ze kunnen in hun geheel gebruikt worden als decoratie op snoepjes of toegevoegd worden aan currygerechten. Van cashewnoten wordt ook een pasta gemaakt voor gerechten als Korma. Chakra cashewnoten zijn natuurlijk, zonder roosteren of toegevoegd zout. Je kunt ze bij het ontbijt eten of ze gebruiken om verschillende heerlijke Indiase maaltijden te bereiden.
In verschillende Indiase talen hebben cashewnoten verschillende namen. In het Hindi heten ze Kaju. Ze staan bekend als Mundiri in het Tamil, Kasu mavu in het Malayalam, Munthamamidi in het Telugu, Godambi of Geru in het Kannada, en Hijli Badam in het Bengaals.
Best Before | 25-Jan-2026 |
---|---|
GTIN | 8904064602632 |
Merk | Chakra |