Daawat Basmati rice, 1kg

Daawat Original Basmati Rijst, 1kg

Daawat Original Basmati Rijst, 1kg

€ 4,99

Daawat Original Basmati Rice wordt gewaardeerd door fijnproevers vanwege de rijke aroma, voortreffelijke smaak, perfecte vorm en witte glans. Dit maakt zelfs gestoomde rijst tot een heerlijk, aromatisch kunstwerk. Elke korrel is tot in de perfectie gerijpt, wat de pracht van koninklijke, erfgoedkeuken doet herleven. Basmati Rijst is een bekend langkorrelige rijstvariƫteit die traditioneel wordt geteeld in Noord-India, Pakistan en delen van Iran. De smaak van Daawat Original Basmati Rice is de perfecte keuze voor allerlei gerechten, want het kan op vele manieren worden gekookt, zoals voor biryani, pulao, gebakken rijst en meer.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad
THT : 30-May-2025
About this item:

Daawat Original Basmati Rice wordt gewaardeerd door fijnproevers vanwege de rijke aroma, voortreffelijke smaak, perfecte vorm en witte glans. Dit maakt zelfs gestoomde rijst tot een heerlijk, aromatisch kunstwerk. Elke korrel is tot in de perfectie gerijpt, wat de pracht van koninklijke, erfgoedkeuken doet herleven. Basmati Rijst is een bekend langkorrelige rijstvariƫteit die traditioneel wordt geteeld in Noord-India, Pakistan en delen van Iran.

Daawat Original Basmati Rice biedt een smaakvolle optie voor elk gerecht dat u kookt en eet. Iedereen geniet van de smaak van deze rijst, omdat het op veel manieren kan worden gekookt, zoals voor biryani, pulao, gebakken rijst en meer. Het beste van deze rijst is dat je het kunt koken met specerijen en kruiden om je eigen recepten te creƫren, die zeker heerlijk zullen smaken in elke hap. Elke korrel van deze rijst is tot in de perfectie gerijpt en herleeft de pracht van de koninklijke en erfgoedkeuken.

Recept om de beste en luchtigste rijst te koken

  • Meet 60 g (ongeveer 1/2 kopje) ongekookte Daawat Basmatirijst per persoon af.
  • Laat de rijst 30 minuten weken in koud water.
  • Spoel de geweekte rijst in een zeef met koud water.
  • Voeg in een grote pan 2 maatjes koud water toe aan 1 maatje Daawat Basmatirijst.
  • Breng aan de kook, zet het vuur laag, doe het deksel op de pan en laat het 10-12 minuten sudderen tot het water is opgenomen. Vermijd het openen van het deksel en het roeren van de rijst.
  • Haal van het vuur en laat het afgedekt 5 minuten staan.
  • Pleister voorzichtig door de korrels voordat je ze serveert.</
Meer informatie
Best Before 30-May-2025
Merk Daawat
You may also be looking for
Laxminarayan Cornflakes Chiwda, 250g
Regular Price € 3,35 Special Price € 2,99
Laxminarayan Cornflakes Chiwda, 250g THT : 19-Oct-2025
Chitale Bandhu Potato Chivda, 200g THT:06Jun25
Regular Price € 3,50 Special Price € 2,75
Chitale Bandhu Potato Chivda, 200g THT:06Jun25 THT : 06-Jun-2025
Chokhi Dhani Garlic Pickle, 400g THT:31Jul25
Regular Price € 3,95 Special Price € 3,25
Chokhi Dhani Garlic Pickle, 400g THT:31Jul25 THT : 31-Jul-2025