De Spaanse Saffraan is de beste en meest bekende vanwege zijn overvloedige gele kleur, bijzondere smaak en het delicate aroma. Saffraan is een van de meest uitgebreide specerijen en wordt veel gebruikt in de Perzische, Indiase, Europese, Arabische en Turkse keuken. Het felrode, smaakvolle saffraankruid brengt de warmte in de smaak en de karakteristieke natuurlijke dieporanje kleur in biryani, kheer , rabadi, kulfi, desserts, snoep en shakes. Saffraan wordt veel gebruikt in ayurvedische bereidingen.
De Spaanse Saffraan is de beste en meest bekende vanwege zijn overvloedige gele kleur, bijzondere smaak en het delicate aroma. Saffraan is een van de meest uitgebreide specerijen en wordt veel gebruikt in de Perzische, Indiase, Europese, Arabische en Turkse keuken. Het felrode, smaakvolle saffraankruid brengt de warmte in de smaak en de karakteristieke natuurlijke dieporanje kleur in biryani, kheer , rabadi, kulfi, desserts, snoep en shakes. Saffraan wordt veel gebruikt in ayurvedische bereidingen.
Saffraan is ook bekend als Kesar in het Hindi, Keshar, Jafran in het Bengaals, Kumkumappu in het Tamil, Kumkuma pubba in Telugu, Zafran of Zaffran in het Urdu, Saffraan in het Nederlands, Safran in het Frans en Azafrán in het Spaans.
Best Before | 30-Oct-2026 |
---|---|
GTIN | 5031416200598 |
Merk | Heera |