Koriander wordt gebruikt als smaakmaker in curries en soepen. Korianderzaad is een integraal onderdeel van de Indiase keuken en wordt ook gebruikt als ingrediënt van Garam Masala. Koriander staat in de Ayurveda bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen, omdat het helpt bij de spijsvertering en verhoogde eetlust.
Korianderpoeder wordt Dhaniya-poeder genoemd in het Bengaals, Gujarati, Hindi en Panjabi, Kothambari in Kannada, Daaniwal in Kashmiri, Kothambalari in Malayalam, Dhane in Marathi, malli thool of kottamalli thool in Tamil en Dhaniyala Podi in Telugu .
Koriander wordt gebruikt als smaakmaker in curries en soepen. Korianderzaad is een integraal onderdeel van de Indiase keuken en wordt ook gebruikt als ingrediënt van Garam Masala. Koriander staat in de Ayurveda bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen, omdat het helpt bij de spijsvertering en verhoogde eetlust.
Korianderpoeder wordt Dhaniya-poeder genoemd in het Bengaals, Gujarati, Hindi en Panjabi, Kothambari in Kannada, Daaniwal in Kashmiri, Kothambalari in Malayalam, Dhane in Marathi, malli thool of kottamalli thool in Tamil en Dhaniyala Podi in Telugu .
Best Before | 31-Dec-2026 |
---|---|
GTIN | 8904001205841 |
Merk | Kumbh |