Cashewnoot wordt veel gebruikt in de Indiase keuken, heel als garnering in snoepgoed of in curries, maar ook als pasta in gerechten als Korma. Shuddham pure cashew is ongebrand en ongezouten. Daarom kan dit ook worden gebruikt bij het ontbijt, maar ook voor het maken van diverse smaakvolle Indiase gerechten.
Cashew staat bekend als Kaju in Hindi, Mundiri in Tamil, Kasu mavu in Malayalam, Munthamamidi in &bull ; Telugu, Godambi, Geru in het Kannada en Hijli Badam in het Bengaals.
Cashewnoot wordt veel gebruikt in de Indiase keuken, heel als garnering in snoepgoed of in curries, maar ook als pasta in gerechten als Korma. Shuddham pure cashew is ongebrand en ongezouten. Daarom kan dit ook worden gebruikt bij het ontbijt, maar ook voor het maken van diverse smaakvolle Indiase gerechten.
Cashew staat bekend als Kaju in Hindi, Mundiri in Tamil, Kasu mavu in Malayalam, Munthamamidi in &bull ; Telugu, Godambi, Geru in het Kannada en Hijli Badam in het Bengaals.
Best Before | 31-Oct-2026 |
---|---|
Merk | Shuddham |