Avakkai is een Tamil-woord dat wordt gebruikt voor het conserveren van fruit in mosterd. De Bedekar Avakkai Augurk is gemaakt met behulp van traditionele Zuid-Indiase kruidenmix en sesamolie.
Avakaya-augurk is een zeer smakelijke en extreem populaire in de staat Andhra Pradesh. Gemaakt met de speciale Avakkai-variƫteit van rauwe mango's, dit Aachi Mango Avakkai-augurkrecept is een voorbereiding op de lippen. Dit recept voor mango-augurk bevat geen knoflook.
Het heeft een unieke smaak en smaak die het uniek maakt van andere mango-augurken. Het bevat mosterdolie en sesamzaadjes wat het een geweldig aroma en smaak geeft! Je kunt deze Mango Pickle ook gebruiken als dip of spread op elke maaltijd zoals idlis, dosas, sandwiches etc
Avakkai is een Tamil-woord dat wordt gebruikt voor het conserveren van fruit in mosterd. De Bedekar Avakkai Augurk is gemaakt met behulp van traditionele Zuid-Indiase kruidenmix en sesamolie.
Avakaya-augurk is een zeer smakelijke en extreem populaire in de staat Andhra Pradesh. Gemaakt met de speciale Avakkai-variƫteit van rauwe mango's, dit Aachi Mango Avakkai-augurkrecept is een voorbereiding op de lippen. Dit recept voor mango-augurk bevat geen knoflook.
Het heeft een unieke smaak en smaak die het uniek maakt van andere mango-augurken. Het bevat mosterdolie en sesamzaadjes wat het een geweldig aroma en smaak geeft! Je kunt deze Mango Pickle ook gebruiken als dip of spread op elke maaltijd zoals idlis, dosas, sandwiches etc
Best Before | 12-Mar-2026 |
---|---|
GTIN | 694642116122 |
Merk | Bedekar |