We zijn verheugd om onze nieuwe lijn servies van Indiaas aardewerk te introduceren. GeĆÆnspireerd door het traditionele Khurja-aardewerk, zijn deze stukken handgemaakt door bekwame ambachtslieden uit IndiĆ«. Ze zijn gemaakt van niet-giftige klei, dus ze kunnen veilig in elke magnetron of oven worden gebruikt om voedsel op te warmen. Elk stuk is uniek - er zijn er geen twee identiek, wat ze des te unieker en persoonlijker maakt.
We weten dat je net zoveel van deze stukken zult houden als wij - en omdat ze Omdat ze handgemaakt zijn, kun je je goed voelen wetende dat ze afkomstig zijn uit een gemeenschap die de kunsten en ambachten van weleer ondersteunt.
Bevat: 1 kleibord (ongeveer 28 cm), 3 kleikommen, 1 kleiglas en 1 kleilepel.
Schoonmaken en bewaren: gebruik gewoon heet water en een zacht, niet-schurend schoonmaakdoekje. Gebruik geen metalen schuursponsjes. Maak aardewerk niet schoon met zeep of afwasmiddel. Reinig uw aarden kookgerei niet in de vaatwasser. Berg je kom pas op nadat deze goed droog is.
Keramisch aardewerk wordt al sinds de oudheid in India gebruikt als serveergerei omdat het duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is, er geweldig uitziet en duurzaam is voor het milieu. Dit product is 100% handgemaakt door bekwame ambachtslieden die hun lokale gemeenschappen ondersteunen door kunst en handwerk uit oude tijden te behouden.
Het aardewerkontwerp is geĆÆnspireerd op het oude Khurja-aardewerk, dat al tien jaar in India wordt gebruikt. Het is een perfecte manier om je gasten eten te serveren, vooral als je een etentje organiseert. De klei is niet giftig, vrij van chemicaliĆ«n en lood, dus het is volkomen veilig om in de magnetron of oven te gebruiken om voedsel op te warmen. Elk stuk is met de hand gemaakt met natuurlijke hulpbronnen, dus geen twee stukken zullen precies identiek zijn - wat betekent dat elk stuk echt uniek is!
Deze dinerset van klei is ook een perfect cadeau voor je geliefde -ones.
Bevat: 1 kleibord (ongeveer 28 cm), 3 kleikommen, 1 kleiglas en 1 kleilepel.
Uw gebruiksvoorwerpen van klei zijn mooi en duurzaam, maar ze hebben wat extra zorg nodig om zo te blijven. Zo maak je ze schoon:
1. Gebruik heet water en een zacht, niet-schurend schoonmaakdoekje. Gebruik geen metalen schuursponsjes.
2. Maak aardewerk niet schoon met zeep of afwasmiddel.
3. Reinig uw aarden kookgerei niet in de vaatwasser (daar wordt het na verloop van tijd dof).
4. Berg je kom pas op nadat deze helemaal droog is - bewaar niets nats!
Merk | Ekirana |
---|