Hakka-noedels, ook bekend als Chowmein, is een Indo-Chinees gerecht, erg populair onder zowel kinderen als volwassenen. Er wordt aangenomen dat Hakka Noodles afkomstig zijn uit Calcutta, waar een grote populatie Hakka-Chinezen is, verweven met de lokale Indiase bevolking en de Indiase smaak in het Chinese eten hebben gebracht. Chings Secret Hakka-noedels zijn van het type 'mian' of 'mein', wat betekent dat ze gemaakt zijn van tarwe.
Hakka-noedels, ook bekend als Chowmein, is een Indo-Chinees gerecht, erg populair onder zowel kinderen als volwassenen. Er wordt aangenomen dat Hakka Noodles afkomstig zijn uit Calcutta, waar een grote populatie Hakka-Chinezen is, verweven met de lokale Indiase bevolking en de Indiase smaak in het Chinese eten hebben gebracht. Chings Secret Hakka-noedels zijn de ‘mian’ of 'mein' type, wat betekent dat ze gemaakt zijn van tarwe.
Bereidingswijze
Kook een geschikte hoeveelheid water zoals vermeld op de verpakking
Doe de Hakka-noedels van Ching in de pan en kook gedurende 2-3 minuten. Vermijd te gaar koken, want Hakka-noedels worden al dente gekookt of lichtjes rauw gelaten (gedeeltelijk gekookt).
Giet het water af en plaats de noedels onder stromend water. Je kunt een theelepel olie toevoegen om plakken te voorkomen.
Je bent klaar om thuis de lekkerste noedels te maken! Voeg de gekookte Hakka Noodles toe met de toppings naar keuze, breng op smaak met Ching's Secret Hakka Noodle Masala en geniet van streetstyle desi Chinees in het comfort van je huis.