Chitale Bandhu Bakarwadi, 250g

Chitale Bandhu Bakarwadi, 250g

Chitale Bandhu Bakarwadi, 250g

€ 3,99

Probeer de lekkere Chitale Bandhu Bhakarwadi, een smakelijke traditionele snack uit Maharashtra die fijnproevers moeten proberen. Deze kleine gebaksbroodjes zijn gevuld met pittige en pittige smaken waar je smaakpapillen blij van worden. Elke hap zit vol heerlijke smaken en verschillende texturen die je doen verlangen naar meer. Geniet ervan met een warme kop thee of koffie. Het is een geweldige snack voor bij de thee of als lekker voorgerecht. Deze speciale snacks uit Maharashtra helpen je het geweldige eten van de regio te ontdekken en je te laten genieten van hun unieke en authentieke smaken.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Houdbaar tot: 08-Dec-2024
  • Koop 2 voor 31 % kortingMeest populair€ 2,75€ 3,99Totaal € 5,50€ 7,98
About this item:

Bhakarwadi is een lekker tussendoortje uit Maharashtra dat eruitziet als kleine muntjes en gevuld is met een pittig mengsel. Mensen eten het meestal tijdens theetijd of als voorgerecht. Om het te maken, wordt een deeg gemaakt van grammeel dun gerold en vervolgens gevuld met kokosnoot, sesamzaad, maanzaad en kruiden. Daarna wordt het gebakken totdat het knapperig wordt. Bhakarwadi is perfect voor degenen die van pittige en pittige smaken houden en willen genieten van een authentieke Indiase snack.

 

Meer informatie
Best Before 08-Dec-2024
Merk Chitale Bandhu
GTIN 846203081923

Refined Wheat Flour, Bengal Gram Flour, Refined Vegetable Oil (Peanut),Sugar Syrup (Sugar, Water), Sugar, Grated Coconut, Green Chilli, Spices (Red Chilli Powder, Cumin Seed Powder, Coriander Seed Powder, Asafoetida), Iodised Salt, Tamarind Concentrate, Sesame Seeds, Green Coriander Extract