Hesh Henna (Mehandi) Poeder, 100g

Hesh Henna (Mehandi) Poeder, 100g

Hesh Henna (Mehandi) Poeder, 100g

€ 3,99
Henna is gebruikt voor body tattoo-kunst voor tijdens festivals en ceremonies in Aziatische en Afrikaanse culturen, evenals natuurlijke haarverf. Hesh Henna Powder is een 100% natuurlijk droog hennapoeder dat vrij is van kunstmatige kleuren en conserveringsmiddelen, geschikt voor het maken van henna-tatoeages en ook voor natuurlijke reiniger voor het wassen, voeden en conditioneren van haar.

Ten minste houdbaar tot: 12 maanden na opening van de verpakking.

Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Koop 2 voor 25 % kortingMeest populair€ 2,99€ 3,99Totaal € 5,98€ 7,98
About this item:

Henna wordt gebruikt voor body tattoo-kunst voor tijdens festivals en ceremonies in Aziatische en Afrikaanse culturen en als natuurlijke haarverf. Hesh Henna Powder is een 100% natuurlijk droog hennapoeder dat vrij is van kunstmatige kleuren en conserveringsmiddelen, geschikt voor het maken van henna-tatoeages en ook voor natuurlijke reiniger voor het wassen, voeden en conditioneren van haar.

< strong>Gebruiksaanwijzing

Voor het maken van tatoeages:

Maak een dikke pasta van hennapoeder in water en voeg een paar granen voor suiker. De kleverigheid van suiker zorgt ervoor dat de henna-tattoo-kunst goed op de huid blijft plakken. Doe deze pasta in een spuitzak. Om henna-tatoeage van nature zwart te maken, voegt u wat citroensap toe terwijl u de pasta maakt. Laat de tatoeage 6-8 uur drogen. Wrijf de gedroogde henna eraf en doe er wat natuurlijke aromatische olie zoals kokosolie in en vermijd het aanraken van water gedurende de volgende 12-24 uur terwijl de henna donkerder wordt. 

Voor haarconditionering:

strong>

Maak een dikke pasta van hennapoeder in water, breng het aan op het haar met de vingers of met behulp van een borstel. Laat de pasta 5-10 minuten intrekken en was daarna grondig. Regelmatig gebruik van hennapoeder houdt het haar zacht en goed gevoed.

Meer informatie
GTIN 8901701102104
Merk Hesh
100% Lawsonia Intermis (Mehandi) Poeder
More from Hesh