Hesh Tulsi Powder -small

Hesh Tulsi-poeder, 100 g

Hesh Tulsi-poeder, 100 g

€ 4,25

Tulsi, ook wel heilige basilicum of Ocimum tenuiflorum genoemd, is een plant die in India wordt gekweekt en van groot religieus en ayurvedisch belang is. Tulsi-bladeren staan bekend als een natuurlijke huidreiniger en helpen oneffenheden op de huid te verminderen. Het helpt ook overtollige olie te absorberen en de huid te hydrateren. Hesh Tulsi Leaves Powder is een volledig natuurlijk product zonder toevoegingen en is een uitstekende huidconditioner.

Ten minste houdbaar tot: 12 maanden na opening

Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Koop 2 voor 24 % korting2 of meer€ 3,25€ 4,25Totaal € 6,50€ 8,50
  • Koop 5 voor 30 % kortingMeest populair€ 2,99€ 4,25Totaal € 14,95€ 21,25
About this item:

Tulsi, ook wel heilige basilicum of Ocimum tenuiflorum genoemd, is een plant die in India wordt gekweekt en van groot religieus en ayurvedisch belang is. Tulsi-bladeren staan bekend als een natuurlijke huidreiniger en helpen oneffenheden op de huid te verminderen. Het helpt ook overtollige olie te absorberen en de huid te hydrateren. Hesh Tulsi Bladeren Poeder is een volledig natuurlijk product zonder toevoegingen en is een uitstekende huidconditioner.

Let op: Dit is een natuurlijk product. Een huidtest wordt aanbevolen om reacties als gevolg van individuele gevoeligheid te voorkomen. Breng een kleine hoeveelheid van de pasta achter het oor aan. Was het af zodra het droog is. Wacht 24 uur, als er geen roodheid of jeuk is, is het veilig om te gebruiken. Dit product is niet bedoeld om een ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

Meer informatie
GTIN 8901701122102
Merk Hesh
Ocimum Sanctum (Tulsi) Bladeren Poeder 100%
More from Hesh