Kala namak, letterlijk zwart zout, is een ongeraffineerd zout met zijn unieke smaak en smaak dat regelmatig wordt gebruikt in Indiase keukens. Kala namak bevat sporen van zwavel en natuurlijke mineralen waardoor het de karakteristieke donkerbruine, paarse kleur krijgt. Kala namak wordt ook wel zwart Himalayazout genoemd", Sulemani namak, bit lobon, kala noon of pada loon en wordt beschouwd als een belangrijk ingrediënt in Ayurveda als hulpmiddel bij de spijsvertering. Kala Namak - zwart zout wordt regelmatig gebruikt in Chaats, Chutneys, Salades, raita, verschillende andere Indiase snacks, en ook in Chaat Masala.
Kalam Namak is ook bekend als Rati Uppu' in Telugu, 'Intuppu ' in het Tamil, 'Kallu Uppu' in het Malayalam
Kala namak, letterlijk zwart zout, is een ongeraffineerd zout met zijn unieke smaak en smaak dat regelmatig wordt gebruikt in Indiase keukens. Kala namak bevat sporen van zwavel en natuurlijke mineralen waardoor het de karakteristieke donkerbruine, paarse kleur krijgt. Kala namak wordt ook wel zwart Himalayazout genoemd", Sulemani namak, bit lobon, kala noon of pada loon en wordt beschouwd als een belangrijk ingrediënt in Ayurveda als hulpmiddel bij de spijsvertering. Kala Namak - zwart zout wordt regelmatig gebruikt in Chaats, Chutneys, Salades, raita, verschillende andere Indiase snacks, en ook in Chaat Masala.
Kalam Namak is ook bekend als Rati Uppu' in Telugu, 'Intuppu ' in het Tamil, 'Kallu Uppu' in het Malayalam
Best Before | 30-Nov-2025 |
---|---|
GTIN | 5017689856212 |
Merk | TRS |