Kadhahi, ook bekend als Karahi, is een traditionele ronde bodempan in Indiase stijl die meestal wordt gebruikt voor het koken van currygerechten of braden. Door ronde bodem is dit kookgerei geschikt voor gasbranders. Door de ronde bodem en dikke metalen plaat wordt het echter ook gelijkmatig en snel opgewarmd, waardoor het voedsel sneller kookt en gerechten zoals puri goudrood worden.
Grootte: 20cm (goed om te koken voor 1 tot 2 personen).
Zie voor het eerst meer informatie over bereiden en kruiden in de uitgebreide productbeschrijving hieronder.
Kadhahi, ook bekend als Karahi, is een traditionele ronde bodempan in Indiase stijl die meestal wordt gebruikt voor het koken van currygerechten of braden. Door ronde bodem is dit kookgerei geschikt voor gasbranders. Door de ronde bodem en dikke metalen plaat wordt het echter ook gelijkmatig en snel opgewarmd, waardoor het voedsel sneller kookt en gerechten zoals puri goudrood worden.
Grootte: 20cm (goed om te koken voor 1 tot 2 personen).
Om Karahi van zacht staal/ijzer voor te bereiden voor het eerste gebruik:
Gebruik geen schuurmiddel voor het reinigen van zachtstalen/ijzeren keukengerei. Mild-stalen karahi is niet geschikt voor de vaatwasser/
Merk | Ekirana |
---|