Shop Zachtstalen Kadhahi met handvat, 19,5 cm online – Volgende dag Gratis Thuisbezorgd in Nederland, België en Europa met Ekirana

Zachtstalen Kadhahi met handvat, 19,5 cm

Zachtstalen Kadhahi met handvat, 19,5 cm

€ 19,99

Kadhahi, ook bekend als Karahi, is een traditionele ronde bodempan in Indiase stijl die meestal wordt gebruikt voor het koken van currygerechten of braden. Door ronde bodem is dit kookgerei geschikt voor gasbranders. Door de ronde bodem en dikke metalen plaat wordt het echter ook gelijkmatig en snel opgewarmd, waardoor het voedsel sneller kookt en gerechten zoals puri goudrood worden.

Grootte: 20cm (goed om te koken voor 1 tot 2 personen).

Op zachtstalen/ijzeren gebruiksvoorwerpen ontstaan van nature roestplekken wanneer ze niet regelmatig worden gebruikt, dit is normaal. Deze gebruiksvoorwerpen moeten worden ontdaan van dergelijke roest en gekruid voordat ze voor de eerste keer worden gebruikt, volgens de onderstaande methode. Na deze eerste keer kruiden, wast u ze gewoon met milde zeep, als er ooit roestplekken verschijnen.

Zie voor het eerst meer informatie over bereiden en kruiden in de uitgebreide productbeschrijving hieronder.

Beschikbaarheid: Op voorraad
About this item:

Kadhahi, ook bekend als Karahi, is een traditionele ronde bodempan in Indiase stijl die meestal wordt gebruikt voor het koken van currygerechten of braden. Door ronde bodem is dit kookgerei geschikt voor gasbranders. Door de ronde bodem en dikke metalen plaat wordt het echter ook gelijkmatig en snel opgewarmd, waardoor het voedsel sneller kookt en gerechten zoals puri goudrood worden.

Grootte: 20cm (goed om te koken voor 1 tot 2 personen).

Op zachtstalen/ijzeren gebruiksvoorwerpen ontstaan van nature roestplekken wanneer ze niet regelmatig worden gebruikt, dit is normaal. Deze gebruiksvoorwerpen moeten worden ontdaan van dergelijke roest en gekruid voordat ze voor de eerste keer worden gebruikt, volgens de onderstaande methode. Na deze eerste keer kruiden, wast u ze gewoon met milde zeep, als er ooit roestplekken verschijnen.

Om Karahi van zacht staal/ijzer voor te bereiden voor het eerste gebruik:

  1. Was het met warm zeepwater en droog het af.
  2. Zet deze karahi op op het fornuis of in de oven op 250C gedurende enkele minuten.
  3. Laat het een beetje afkoelen. Neem een doek gedrenkt in bakolie en veeg ermee over de binnenkant van de pan.
  4. Als er zwarte delen zichtbaar zijn, is dat normaal, aangezien de fabrikanten een beschermende laag aanbrengen voor veilig transport.
  5. li>
  6. Verhit de karahi pan opnieuw en laat de olie uitbranden. Herhaal dit proces 4-5 keer. Wees voorzichtig bij het hanteren van hete oppervlakken.

Gebruik geen schuurmiddel voor het reinigen van zachtstalen/ijzeren keukengerei. Mild-stalen karahi is niet geschikt voor de vaatwasser/

Mild-stalen gebruiksvoorwerpen ontwikkelen van nature roestplekken wanneer ze niet regelmatig worden gebruikt, dit is normaal. Deze gebruiksvoorwerpen moeten worden ontdaan van dergelijke roest en gekruid voordat ze voor de eerste keer worden gebruikt, volgens de onderstaande methode. Na deze eerste keer kruiden, wast u ze gewoon met milde zeep, als er ooit roestplekken verschijnen.
Meer informatie
Merk Ekirana
More from Ekirana