Wagh Bakri is een fijne mix van bladeren van Assam, Nilgiri en Darjeeling. De thee zet authentieke Indiase smaken en aroma's.
Wagh Bakri Tea is gemaakt van theebladeren van hoge kwaliteit, speciaal met de hand geplukt uit geselecteerde kwaliteitstuinen. De sterke smaak en diepe kleur van Wagh Bakri Tea biedt een plezierige ervaring.
Wagh Bakri is een fijne mix van bladeren van Assam, Nilgiri en Darjeeling. De thee zet authentieke Indiase smaken en aroma's.
Wagh Bakri Tea is gemaakt van theebladeren van hoge kwaliteit, speciaal met de hand geplukt uit geselecteerde kwaliteitstuinen. De sterke smaak en diepe kleur van Wagh Bakri Tea bieden een plezierige ervaring.
Thee op de Indiase manier is rijk en melkachtig, diep gekleurd, stomend heet, smaakvol en zoet. Je zult dol zijn op deze zelfgemaakte masala chai met verwarmende kruiden zoals hele kaneel.
Ingrediënten:
- 1 kopje melk
- 3/4 kopje water
- 2 tl Wagh Bakri zwarte thee
- 2 peulen kardemom
- 1 klein stukje kaneel
Methode: p>
1. Breng melk en water aan de kook in een steelpan op middelhoog vuur. Roer de zwarte thee erdoor en wacht 2 minuten tot ze in de melk zijn opgenomen. Voeg kaneel en kardemom toe. Haal van het vuur en giet in kopjes door een zeef om losse stukjes theeblaadjes of kruiden te verwijderen.
Best Before | 30-Apr-2025 |
---|---|
GTIN | 8901747000730 |
Merk | Ekirana |