Call us: +31858887272 (M-F: 9.00-5.00PM CET)
Taal
Traditioneel wordt gepofte rijst gemaakt door witte rijst droog te roosteren in een met zand gevulde oven. In India wordt traditioneel gepofte rijst gebruikt voor het maken van snacks zoals Jhalmuri, Bhelpuri, hartige snacks in India bijvoorbeeld Puffed Rice Upma, ook bekend als Borugula of uggani is Telugu, Mandakki Oggame in Kannada of Pori Upma in Tamil of licht geroosterd met zout en pinda's voor lichte avondhapjes. het wordt ook gebruikt in de hindoe-aanbidding en wordt gedistribueerd als Prasad samen met Gud (rietsuiker).
In de Verenigde Staten en Europa wordt gepofte rijst ook geserveerd met melk als ontbijtgranen.
< p>Mamra is ook bekend als gepofte rijst, Mudi (Bengaals), Murmura (Gujarati, Hindi, Marathi), Pori (Kannada, Malayalam, Tamil), Mudhi (Oriya), Murmuralu (Telugu)Best Before | 13-Jan-2026 |
---|---|
GTIN | 5017689845896 |
Merk | TRS |