TRS Mamra (Gepofte Rijst), 200g

TRS Mamra (Gepofte Rijst), 200g

TRS Mamra (Gepofte Rijst), 200g

€ 2,20
Traditioneel wordt gepofte rijst gemaakt door witte rijst droog te roosteren in een met zand gevulde oven. In India wordt traditioneel gepofte rijst gebruikt voor het maken van snacks zoals Jhalmuri, Bhelpuri, hartige snacks in India bijvoorbeeld Puffed Rice Upma, ook bekend als Borugula of uggani is Telugu, Mandakki Oggame in Kannada of Pori Upma in Tamil of licht geroosterd met zout en pinda's voor lichte avondhapjes. het wordt ook gebruikt in de hindoeïstische eredienst en wordt verspreid als Prasad samen met Gud (rietsuiker).
Beschikbaarheid: Op voorraad
Houdbaar tot: 13-Sep-2025
About this item:

Traditioneel wordt gepofte rijst gemaakt door witte rijst droog te roosteren in een met zand gevulde oven. In India wordt traditioneel gepofte rijst gebruikt voor het maken van snacks zoals Jhalmuri, Bhelpuri, hartige snacks in India bijvoorbeeld Puffed Rice Upma, ook bekend als Borugula of uggani is Telugu, Mandakki Oggame in Kannada of Pori Upma in Tamil of licht geroosterd met zout en pinda's voor lichte avondhapjes. het wordt ook gebruikt in de hindoe-aanbidding en wordt gedistribueerd als Prasad samen met Gud (rietsuiker).

In de Verenigde Staten en Europa wordt gepofte rijst ook geserveerd met melk als ontbijtgranen.

< p>Mamra is ook bekend als gepofte rijst, Mudi (Bengaals), Murmura (Gujarati, Hindi, Marathi), Pori (Kannada, Malayalam, Tamil), Mudhi (Oriya), Murmuralu (Telugu)

Meer informatie
Best Before 13-Sep-2025
GTIN 5017689845896
Merk TRS
Rijst
More from TRS