Dal Makhani is een populaire zeer smakelijke romige curryschotel op basis van zwarte linzen, afkomstig uit de regio Punjab in India. Dit smaakvolle recept bestaat uit langzaam gegaarde hele zwarte linzen, boter en room in een ingedikte curry op basis van tomatensaus, op smaak gebracht met de aromatische kruiden. Dal Makhani gerecht. Serveer Dal Makhani met warme basmatirijst, chapati of naan.
Lekkere tip: Serveer met Garlic Naan, Laccha Paratha of Jeera Rice.
Dal Makhani is een populaire zeer smakelijke romige curryschotel op basis van zwarte linzen, afkomstig uit de regio Punjab in India. Dit smaakvolle recept bestaat uit langzaam gegaarde hele zwarte linzen, boter en room in een ingedikte curry op basis van tomatensaus, op smaak gebracht met de aromatische kruiden. Dal Makhani gerecht. Serveer Dal Makhani met warme basmatirijst, chapati of naan.
Lekkere tip: Serveer met Garlic Naan, Laccha Paratha of Jeera Rice.
of
Doe de inhoud van het zakje over in een bakje. Verwarm al roerend 1-2 minuten op middelhoog vuur. Serveer warm.
of
Doe de inhoud van het zakje over in een magnetronbestendige kom. Magnetron op hoog vermogen gedurende 1-2 minuten. Serveer warm.
Best Before | 02-Mar-2026 |
---|---|
GTIN | 8901042957517 |
Merk | MTR |
Hele zwarte linzen, boter, tomaat, rode kidneybonen, gelodeerd zout, zuivelroom, plantaardige zonnebloemolie, knoflook, korianderpoeder, gember, chilipoeder, fenegriekbladpoeder, gemengde kruiden (komijnzaad, zwarte peper, kardemom, Foelie, kaneel, nootmuskaat, laurierblad en gemberpoeder).
Bevat melk
Kan amandel, cashewnoot, pistache, kokosnoot, hazelnoot, tarwe, pinda, sesamzaad, soja bevatten , Sulfiet & Mosterd