Hele urad dal, zwarte Urad dal of hele matpebonen kunnen worden gebruikt om kiemen te maken, een gezonde ontbijtoptie; in Dal Makhni of het maken van Zuid-Indiase medu vada of parappu vada. De hele urad dal heeft een intacte schil, waardoor het aandeel vezels in uw dieet komt en vada ook krokanter van buiten wordt, terwijl ze van binnen zacht blijven.
Urad is ook bekend als Urd, Urid, Aalad, Uddachi Dal, Ulathamparuppu, Minapa Pappu , Uddina Bele ಉದ್ದಿನ ಬೆಲೆ
Hele urad dal, zwarte Urad dal of hele matpebonen kunnen worden gebruikt om kiemen te maken, een gezonde ontbijtoptie; in Dal Makhni of het maken van Zuid-Indiase medu vada of parappu vada. De hele urad dal heeft een intacte schil, waardoor het aandeel vezels in uw dieet komt en vada ook krokanter van buiten wordt, terwijl ze van binnen zacht blijven.
De hele urad dal is een basisingrediënt in India , voornamelijk gebruikt bij het koken van gerechten op basis van linzen, zoals sambar, rasam, puli/pulao, dahiwada en pappu.
Urad is ook bekend als Urd, Urid, Aalad, Uddachi Dal उडदाची दाल, Ulathamparuppu, Minapa Pappu , Uddina Bele ಉದ್ದಿನ ಬೆಲೆ
Best Before | 22-Jan-2026 |
---|---|
GTIN | 5017689003593 |
Merk | TRS |